Hirdetési feltételek

Az oldalon bármelyik kategóriában ingyenesen lehet hirdetéseket megjelentetni. A hirdetés feladóját segítjük tanácsokkal a sikeresség érdekében, és a részére érdeklődőket közvetítünk. Az üzletszerzés, és anyagi haszonszerzés céljából feladott hirdetésekre érdeklődők adatait csak megegyezés szerinti közvetítői jutalék ellenében juttatjuk el a hirdetés feladójának. Magán jellegű hirdetéseknél  a későbbiekben sem kell anyagi vonzattal számolni.

A segitekbenne.hu oldalain elhelyezett apróhirdetések, vagy egyéb anyagok tartalmáért kizárólag a hirdetés feladóját vagy megrendelőjét terheli a felelősség. A segitekbenne.hu üzemeltetői kizárják felelősségüket mindazon károkért és hátrányokért, amelyek az oldalain elhelyezett anyagokból származnak, beleértve a harmadik félnek okozott károkat is. Továbbá a segitekbenne.hu üzemeltetői semmilyen felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó károkért, illetve bármely más fél zavaró megnyilvánulásáért vagy viselkedéséért, bármilyen jogsértésért, beleértve a szellemi tulajdonjogokat is.

Vállalkozók hirdetéseit ingyen megjelentetjük, és részükre érdeklődőket, vásárlókat, munkát közvetítünk!

Hirdetése feladásakor kérjük elérhetőségeit, a megfelelő részben elhelyezni. Ellenkező esetben ezek törlésre kerülnek!

Ingyenes szolgáltatások:

 • regisztráció, árajánlatkérés;

 • érdeklődés hirdetésre;

 • magán jellegű, korlátlan számú hírdetés feladása;

 • az ingyenes kategóriába tartozó hirdetésekre érkező ajánlatok, és érdeklődők közvetítése.


Közvetítői jutalékok:

- nem ingyenes kategóriába tartozó hirdetéseknél:

 • a hirdetésekre érkező ajánlatok, és érdeklődők közvetítése jutalék ellenében. Kölcsönös megegyezés szerint történik az árképzés. Kérjen ingyenes ajánlatot tőlünk!


 Jutalék rendezése történhet:

 • készpénzzel;

 • banki átutalással;

 • postai csekkel történő befizetéssel.


Amennyiben a segitekbenne.hu által kiküldött számla rendezése nem történik meg a számlán jelzett fizetési határidőig fizetési felszólítást küldünk. A fizetési kötelezettségek elmulasztása esetén a felhasználó jogosultságai tiltás alá kerülnek, amely feloldására kizárólag a kötelezettségek rendezését követően kerülhet sor. A késedelmes befizetések esetén a segitekbenne.hu 30 naptári naponként bruttó 350 Ft késedelmi kamatot számít fel. A fizetési határidő 60. napján a kérdéses kötelezettség automatikusan a segitekbenne.hu követelésbehajtó partnereihez kerül át a PTK szerinti behajtásra. A követelésbehajtás költségei a nem fizető ügyfelet terhelik, amely a követelésbehajtó partner által kibocsátott számlán jelennek meg terhelésként.


A honlap üzemeltetői fenntartják maguknak a változtatás jogát az oldalon szereplő apróhirdetések, reklámok és egyéb anyagok tekintetében.

 

Fenntartjuk továbbá a hirdetések, reklámok és egyéb, a segitekbenne.hu oldalain elhelyezett tartalmak törlésének jogát az alábbi esetekben:

 • megtévesztő információt tartalmazó hirdetés;

 • jogsértést megvalósító hirdetés;

 • a netikett szabályaival vagy jó erkölcsbe ütköző hirdetés;

 • duplikált hirdetés (egy hirdetés többszöri feladása);

 • ha a tartalom technikai problémát okoz a szerveren.

 

A segitekbenne.hu oldalra való apróhirdetés feltöltésével egyben elfogadja jelen hirdetési feltételeket is.

 
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Kapcsolat
Telefon:
+36-30/525-3960
E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
My status
Internet ajánlatunk

 

Partnerek és cégek számára fenntartott felület. Jelentkezésüket szívesen fogadjuk!

Internetes hivatkozások, és banner reklámok elhelyezése.