Rólunk

Rólunk

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

Célunk az hogy eredményességben különbözzünk a hasonló internetes hirdetéssel foglalkozó oldalaktól. Hiszen ha Ön hirdető ingyenesen teheti ezt nálunk. Feladja hirdetését és mi közvetítjük az érdeklődőket. Mint azt Ön is tudja érdeklődőkből lesz a vásárló, ha nincs érdeklődő nem lesz értékesítés sem. A nem magán jellegű hirdetéseknél ügyfélbarát árképzéssel dolgozunk, rövid távú azonnali haszonszerzés helyett, hosszú távú együttműködést szeretnénk ügyfeleinkkel, partnereinkkel kialakítani. Ez megbízóinknak és nekünk is előnyös.

Személyre szabott tanácsadási folyamattal dolgozunk. Segítünk a reális ár meghatározásában, és hogy Ön elkerülje a leggyakrabban elkövetett hibákat az értékesítés folyamán. Ötleteket adunk, megoldásokat biztosítunk ügyfeleinknek. Szeretnénk növelni megbízóink eredményességét, és szolgáltatásainkkal levenni a terhet vállukról.

Szolgáltatásunk keretén belül, a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni az Ön elvárásainak leginkább megfelelő személyt, terméket, szolgáltatót, szakembert, vásárlót... stb. Ehhez persze elengedhetetlen az Ön részéről is az együttműkődés.

Szeretünk újításokat alkalmazni, másként más szemszögből nézni a dolgokat. Azon dolgozunk hogyan lehetne újabb és jobb módszereket bevezetni, és használni mint ezidáig a gyakorlatban.


 
Bejelentkezés

Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj
Kapcsolat
Telefon:
+36-30/525-3960
E-mail:
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
My status
Internet ajánlatunk

 

Partnerek és cégek számára fenntartott felület. Jelentkezésüket szívesen fogadjuk!

Internetes hivatkozások, és banner reklámok elhelyezése.