Ön azt tudja miben... Mi azt tudjuk hogyan!

Menu

Mit szeretnék?

Segíteni, adni! Mit? Megoldásokat, a megvalósítást elvégezni Neked kell!

Spirituális beállítottságúnak írnám le magam, így gondolkodom, cselekszem, élek. Ez az út amelyen járok végtelen. Egyszer elkezded, rálépsz és megtapasztalod, hogy milyen keveset is tudsz, mennyi mindent szeretnél még.

Algíz

Sokat olvasok, tanulok, tapasztalok, melyek által több vagyok napról-napra.  A tudás a képességek akkor érnek valamit ha használjuk és alkalmazzuk ezeket, így amibe tudom beépítem.

A fejlődés testi-lelki-szellemi szinten nagyon fontos. Vannak alap dolgok ami szerintem leírva egyszerűnek hangzik, de a gyakorlatban az ellenkezőjét tapasztalja mindenki. Fontos, hogy megértsük ezeket!

Párat megemlítek, röviden írok csak ezekről, talán a sorrend is így lehet amit követhetsz.

Elfogadás: Mindent el kell fogadnunk, mindenben a jót kell meglátnunk, mert mindennel egyek vagyunk! Értened, érezned, kell hogy megéld hogy mi ez az egység! Bármi legyen, ennek így kellett lennie! A történéseket az élet nehézségeit ami mindenki életében jelen van, tudd kezelni. A fejlődésed, a megértésed a harmóniát, a belső egyensúlyt és békét hozza el Neked!

Megbocsátás: Meg kell bocsátani másoknak, magunknak, mindenkinek!  Ami fontos, és segít a gondolkodás. Az elfogadásban ha megértetted, és tudod használni azt hogy mindenben a jót lásd akkor gondolkozz el azon, hogy mit is kell megbocsátanod?! Az a mondat ami feldühített, vagy amin megsértődtél az miért volt, mit jelent Neked? Az üzenetét nem akartad meghallani? Könnyebb volt a sértődés, mint elgondolkodni?

Szolgálat: Mégpedig az önzetlen szolgálat, mely őszinte és szívből jövő! A fejlődésed legerősebb fegyvere ez! Felkínálni másoknak minden képességedet, tudásodat, segíteni a legtisztább és legőszintébb szívvel, szerénységed megtartva. Sokak majd felismerik, hogy mivel egyek vagyunk, magunknak is segítük, magunkat is szolgáljuk ezáltal. Igaz?!

 

Mindezeket elsajátítva rá kell hogy jöjjél, hogy lelked nemesebbé válik. Jobb ember leszel, szerethetőbb, és megnyílnak a kapuk amelyek létezéséről még csak nem is álmodtál! Sok segítőt, áldást, és sikert kívánok minden olvasónak a megvalósításhoz!

Sokat olvasok, tanulok, tapasztalok, melyek által több vagyok napról-napra.  A tudás a képességek akkor érnek valamit ha használjuk és alkalmazzuk ezeket.

Vissza a kezdőlapra